Pēc tam, kad tart.lv dizainu apstiprināšanas administrātors noraidīja manis iesūtīto dizainu, pat nepaskaidrojot kas un kā, nolēmu viņam uzprasīt, kas par lietu, lai varētu labot "tehniskās nepilnības", bet kā izrādās, iemesls ir bijis gaužām vienkāršs - viņam nepatīk. Turklāt viņš arī man atgādināja noteikumus, viņam pēc būtibas nemaz nav jāpaskaidro kapēc dizains netiek apstiprināts.
Tātad citēju savas vēstules saturu uz kuru atbildi es tā arī neesu saņēmis, ceru to, protams, saņemt.
Lūk arī manis iesūtītais darbs:Pirmkārt jau jāsaka, ka tas mani "aizvaino" kā dizaineru / darba autoru, līdz ar to diez vai tas mani iedvesmos nākotnē, lai šeit pievienotu vēl kādu dizainu.
Otrkārt, kā jau minēju tas ir vienkārši absurdi. Katalogā ir atrodami ļoti daudzi, vienkārši "smieklīgi" darbi, kas izskatās, atvainojiet, atbaidoši. Vai Jūs, kas apstiprina darbus esat bijis saistīts ar mākslu kā tādu? Esat beidzis vismaz kādu mākslas skolu? Vai mākat objektīvi spriest un izvērtēt darbus šajā jomā, domājot, protams, arī par peļņas gūšanu? Ja, atbilde ir jā, tad man jāsāk apšaubīt Jūsu profesionalitāti.
Treškārt, runājot par peļņu, saprotu, ka dēļ viena cilvēka nabagāks nepaliksiet, bet tomēr, galu galā vai "dizainers" un viņa domas nav jānostāda augstāk nekā tas vismaz ir šobrīd? Kā jau teicu, attieksme no Jūsu puses man personīgi ir nepieņemama. Manuprāt, ja reiz esat šeit ieviesuši tādu iespēju kā pievienot savus darbus, tad jābūt kaut kādai abpusējai komunikācijai un saskarsmei, nevis vienkārši bez iemesla (MAN NEPATĪK) neapstiprināt dizainu, turklāt vēl nepaskaidrojot kapēc. Vai peļņu no pārdotajiem apģērba gabaliem gūst tikai dizainers? Uz šo jautājumu principā nav vērts atbildēt un tieši tāpēc iesaku vēlreiz pārdomāt savas darbības attiecībā uz "potenciālās peļņas gūšanas avotu".

Ko gan es varu teikt, dizains kā tāds ir ļoti vienkāršs, bet, manuprāt, tajā paša laikā pievilcīgs, domāts meitenēm. Ziemas tēma, manuprāt, šobrīd varētu būt ipaši aktuāla, lai arī vienā t-kreklā staigāt, protams, būtu pavēsi.
Gribētu uzzināt Jūsu, un, protams, arī tart.lv "bargās administrācijas" domas - Ar ko mans darbs ir sliktāks par šiem veikumiem: (tikai daži no katalogā atrodamjiem)