Palīdzība
Re: Palīdzība
Man kaut kādēļ neizdodas pievienot savu izveidoto attēlu. Izmet ārā, lai pievienoju gaišajam modelim, bet tieši to es arī esmu izdarījusi, kad no aizmugures pārlieku uz priekšu, tad vispār parāda, ka saits pašreiz nedarbojas, mēģiniet vēl 

Pārāk smalks
Man adiministrātora komentārs: "Nav iespejams apdrukāt
"
Pārāk smalks?

Pārāk smalks?
manuprat administratoriem vajadzetu nedaudz parveidot "sava veikala" iespejas, ta lai pievienojot noteiktu bildi vareetu ierobezhot taas izmeeru un ari novietojumu uz apgjerba, jo ne visas bildes forshi izskatas kad ir isztieptas pa visu kruuts dalju! vai ari lai varetu pievienot izstradajumus no sadaljas "mani dizaini" veikalam! 

Diemžēl tas nav ļoti viegli izdarītgpuff wrote:manuprat administratoriem vajadzetu nedaudz parveidot "sava veikala" iespejas, ta lai pievienojot noteiktu bildi vareetu ierobezhot taas izmeeru un ari novietojumu uz apgjerba, jo ne visas bildes forshi izskatas kad ir isztieptas pa visu kruuts dalju! vai ari lai varetu pievienot izstradajumus no sadaljas "mani dizaini" veikalam!

Kāpēc es neredzu savus dizainus attēlu katalogā?lera wrote:Ja Jums rodas jebkādi jautājumi vai problēmas, tad droši jautājiet. Ar prieku Jums palīdzēsim.
Jusu dizainiem ir "Declined" statuss. Izgrieziet balto apaksfonu.azarta wrote:Kāpēc es neredzu savus dizainus attēlu katalogā?lera wrote:Ja Jums rodas jebkādi jautājumi vai problēmas, tad droši jautājiet. Ar prieku Jums palīdzēsim.
Labdien, man nesanaak ieladeet dizainu- vaj JPG formats neder?
Sveiki! Diemžēl JPG formāts nedod iespēju saglabāt attēlu ar caurspīdīgu fonu, tādēļ pieļaujamais attēlu formāts ir PNG.tanga wrote: Labdien, man nesanaak ieladeet dizainu- vaj JPG formats neder?